Enghavegårdsskolen

Enghavegårdskole havde behov for en renovering af "broen", som bestod af stueetagen og første sal, fordelt på cirka 600 kvadratmeter. I den forbindelse skulle der også opsættes et nyt ventilationsanlæg, som skulle overholde BR18 krav om maksimalt 1000 ppm. Den primære udfordring her var at genanvende så meget af det eksisterende kanalsystem i kælderen som muligt, for at holde omkostningerne nede for bygherren.

Vores opgave var at dimensionere og planlægge det nye ventilationsanlæg, som skulle opfylde de nødvendige krav og samtidig passe til de eksisterende installationer. Vi arbejdede tæt sammen med bygherren for at opnå det bedste resultat, og vi sørger altid for at levere den mest effektive og økonomiske løsning.

Efter planlægningen opsatte vi det nye anlæg og gjorde det klar til at blive koblet op på skolens CTS (de centrale styringssystem). Dette gjorde det muligt for skolen at styre og overvåge ventilationen fra et centralt sted, hvilket skaber mere effektiv drift og besparelser på energiforbruget.

Ved at genanvende det eksisterende kanalsystem og samarbejde tæt med bygherren, var vi i stand til at levere et nyt ventilationsanlæg, som opfyldte alle kravene og samtidig var omkostningseffektivt. Vi er stolte af vores arbejde med at sikre et godt indeklima for eleverne og lærerne på Enghavegårdskole.