Projekter og casesGennem årene har vores virksomhed opbygget en solid portefølje af projekter og samarbejder med et bredt udvalg af aktører inden for branchen. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med mange forskellige entreprenører, fjernvarmeværker, private og offentlige bygherrer, hvilket har givet os en dybdegående indsigt og forståelse for de forskellige behov og udfordringer, der opstår i disse sektorer.


Se udvalgte cases herunder

Cases - Byggeteknik og VVS

Restaurant Alchemist


Restaurant Alchemist er kendt for sin innovative og eksperimenterende tilgang til madlavning og servering.


Den nye restaurant er bygget inde i et lagerhus på Refshaleøen, og vores opgave var at dimensionere alle tekniske installationer inden for vand, varme, afløb, kloak og ventilation.


Læs mere

Restaurant Noma


Noma er en verdensberømt restaurant, der har modtaget talrige priser og anerkendelser for deres innovative og sæsonbetonede tilgang til nordisk gastronomi.


Da den gamle restaurant på Refshaleøen skulle opgraderes, kontaktede de os for hjælp til at designe og implementere alle de tekniske installationer i deres nye bygning.


Læs mere

Skovlyhuset


Skovlyhuset er en daginstitution beliggende i en eksisterende bygning på omkring 400m2, men skulle udvides med em ny tilbygning på omkring 600m2.


Inden byggeriet kunne gå i gang, var der en stor udfordring, der skulle overvindes: en transmissionsledning fra Holte løb lige præcis dér, hvor den nye tilbygning var planlagt. Derfor skulle ledningen omlægges, før byggeriet kunne begynde.


Læs mere

Børnehuset Paddehatten


Børnehuset Paddehatten i Smørum, er udformet som en paddehat, huser dagligt småbørn i alderen 0-6 år.


Det var en spændende opgave at stå for dimensioneringen af alle tekniske installationer inden for vand, varme, afløb og ventilation samt udformning af PI diagrammet til CTS entreprenøren.


Læs mere

Enghavegårdsskolen


Enghavegårdskole havde behov for en renovering af "broen", som bestod af stueetagen og første sal, fordelt på cirka 600 kvadratmeter.


I den forbindelse skulle der også opsættes et nyt ventilationsanlæg, som skulle overholde BR18s krav om maksimalt 1000 ppm. Den primære udfordring var at genanvende så meget af det eksisterende kanalsystem i kælderen som muligt, for at holde omkostningerne nede for bygherren.


Læs mere

Brøndbyvester Skole


Brøndbyvesterskole har netop gennemgået en omfattende istandsættelse af deres fysik- og sløjdlokaler, som var et samarbejde mellem Brøndby Kommune, MM Arkitekter og Luva Consult.


Luva Consult spillede en vigtig rolle i projektet ved at stå for projekteringen af det nye ventilationsanlæg, som skulle overholde BR18-kravene om maksimalt 1000 ppm.


Læs mere

Arbejdernes Landsbank


Luva Consult har, i samarbejde med entreprenør Allan Villadsen og bygherre Arbejdernes Landsbank, gennemført flere projekter med teknikcentraler i forskellige filialer af Arbejdernes Landsbank.


Disse projekter har haft til formål at konvertere varmecentralerne fra forskellige kilder til fjernvarme og samtidig optimere energiforbruget i centralerne.


Læs mere

Cases -Fjernvarme

Gaskonvertering - Fensmark Fjernvarme


I 2021/2022 arbejdede Fensmark Fjernvarme med at konvertere gasområder til fjernvarme for 711 husstande, svarende til 8000 MWh/år.


Læs mere

Renovering af fjernvarme - Haven og Lunden


I 2020-2021 arbejdede Greve Fjernvarme a.m.b.a. på et projekt, der omfattede renovering af fjernvarme hoved-/fordelingsledninger samt stikledninger i boligområdet Haven og Lunden for 139 husstande.


Læs mere

Rammeaftale for EON


I perioden 2019-2022 indgik E.ON Danmark A/S en 4-årig rammeaftale, der omfattede udarbejdelse af udbudsmateriale i hovedentreprise for fjernvarme og anlægsarbejder.


Læs mere

Renovering i boligområde Kæret


I 2018-2019 udførte Greve Fjernvarme a.m.b.a. en renovering af hoved-/fordelingsledninger og stikledninger i boligområdet Kæret. Projektet omfattede 92 husstande og havde en anlægssum på ca. 5,4 mio. kr.


Læs mere

Nyt forsyningsområde - Præstø Fjernvarme


I 2018-2019 arbejdede Præstø Fjernvarme a.m.b.a. på et projekt, der omfattede udvidelse af deres forsyningsområde og byggemodning for ca. 140 nye husstande.


Læs mere

Boosterpumpe - Fensmark Fjernvarme


I 2018-2019 arbejdede Fensmark Fjernvarmeværk a.m.b.a. på et projekt, der omfattede ledningsoptimering og etablering af en booster-pumpe med tilhørende hus.


Læs mere

Renovering - Gyvelkæden


I 2018-2019 udførte Greve Fjernvarme a.m.b.a. en renovering af hoved-/fordelingsledninger og stikledninger i boligområderne Gyvelkæden og Syrenkæden.


Læs mere

Let's Talk

Schedule a free consultation.